Despre Open Consulting   Servicii Open Consulting   Programe de Finantare   Rezultate Open Consulting   Scrie-ne  “Consultanta de afaceri si managementul de proiect este pasiunea noastra. Suntem pasionati de lucrul bine facut. Devotati clientilor nostri.”
Echipa OPEN CONSULTING

 


Home > Despre noi

Despre Open Consulting

Sustinem Initierea si Dezvoltarea Afacerilor De Succes!


OPEN CONSULTING beneficiaza de gandirea si entuziasmul unei echipe tinere si foarte bine pregatite, profesionisti in atragerea de finantari din fonduri nerambursabile.
Activam in domeniul consultantei pentru afaceri si managementului de proiect si dorim sa va oferim sprijinul pentru identificarea celor mai bune solutii ale afacerii dumneavoastra.
Doriti sa incepeti sau sa dezvoltati o afacere, va ajutam sa identificati cele mai potrivite variante pentru realizarea obiectivelor propuse si fundamentarea deciziilor de investitii.
Vom fi alaturi de dvs. pe parcursul intregului ciclu de viata al proiectului. Impreuna formam cea mai eficienta echipa. De la conturarea ideii, planificarea atenta a activitatilor si alocarea riguroasa a resurselor, implementare si pana la inaugurarea investitiei, va oferim solutii complete pe intreg teritoriul Romaniei.
Va oferim servicii de consultanta pentru intocmirea documentatiei complete de accesare a unei finantari nerambursabile din fonduri europene, obtinerea de credite pentru investitii, dar si din alte instrumente de finantare nationale sau internationale.
Interesele dumneavoastra devin interese comune, cu ajutorul nostru realizati si implementati proiecte de calitate, relevante si viabile.
Intelegem foarte bine politicile nationale si europene, cadrul institutional prin care se deruleaza implementarea proiectelor din fonduri nerambursabile in Romania, urmarim intocmai procedurile si documente de programare si referinta.

Toate drepturile rezervate 2005 - 2007 SC Open Consulting SRL Scrie-ne la: